Over Courtney Milan

~ divider ~

Courtney Milans debuutroman is in 2010 gepubliceerd. Sindsdien hebben haar boeken sterbeoordelingen ontvangen van Publishers Weekly en Booklist. Ze is een veel verkopende auteur bij New York Times en USA Today, een finalist bij RITA® en genomineerd voor de RT Reviewer’s Choice-prijs voor de beste nieuwe historische roman. Haar tweede boek werd door Publishers Weekly gekozen als het beste boek van 2010.

Courtney woont in de Rocky Mountains in de Verenigde Staten, samen met haar man, een matig afgerichte hond en een aanvalskat.

Voordat ze begon met het schrijven van historische romans, rondde Courtney een studie theoretische fysische chemie af aan de UC Berkeley. Daarna ging ze, gewoon om eens wat anders te doen, rechten studeren aan de Universiteit van Michigan en studeerde hierin summa cum laude af. Daarna deed ze een handvol coschappen bij een aantal echt belangrijke mensen, die veel te waardig zijn om hier te worden genoemd. Gedurende een periode was ze professor in de rechten. Nu schrijft ze full-time.

Sarah Wendell van http://www.smartbitches.com/ zegt: "Dat is hoe Milan altijd schrijft: ... als ik haar boeken lees, weet ik dat ik iets beters ga ervaren dan gewoon goed, iets buitengewoons en doordachts."

covers © 2011-2024 , courtney milan and © 2009-2011, harlequin enterprises limited | cover art used by arrangement with harlequin enterprises limited. all rights reserved.
author photo © jovanka novakovic | bauwerks.com | site design & text © courtney milan, 2007-2024| privacy