Spelen met vuur

Spelen met vuur


Engelse titel: „Proof by Seduction

Koop het boek:

e-book: harlequin.nl

De Carhart-Serie

1. Spelen met vuur | 2. Verraderlijk Hart

Voor de rationele Lord Blakely is verliefd worden iets onbegrijpelijks, helemaal nu het hem zelf overkomt!

Jaren heeft Jenny Keeble aan haar act gewerkt, en nu speelt ze de rol van Madame Esmeralda, de waarzegster, met verve. Ze weet dat ze haar klanten eigenlijk bedriegt, maar ze moet nu eenmaal geld verdienen. Bovendien kan ze mensen soms helpen. Neem nou Ned Carhart. Toen hij voor het eerst bij haar kwam, zag hij het leven somber in, maar dankzij haar positieve voorspellingen gaat het nu een stuk beter met hem.

Lord Blakely ziet met lede ogen aan dat zijn neef Ned advies krijgt van de bedriegster die zich Madame Esmeralda noemt. Hij wil er alles aan doen om haar te ontmaskeren, en omdat hij wetenschapper in hart en nieren is, gaat hij ervan uit dat hij haar met kille feiten snel onderuit zal kunnen halen.

Jenny is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven, en al gauw zijn Lord Blakely en zij verwikkeld in een strijd tussen verstand en gevoel...

~ divider ~

covers © 2011-2024 , courtney milan and © 2009-2011, harlequin enterprises limited | cover art used by arrangement with harlequin enterprises limited. all rights reserved.
author photo © jovanka novakovic | bauwerks.com | site design & text © courtney milan, 2007-2024| privacy