w elkom op de Nederlandse pagina van Courtney Milan! Ik vind het geweldig dat mijn boeken in het Nederlands verschijnen en kijk enorm uit naar de reacties van mijn Nederlandse lezers.

Via onderstaande links kunt u meer te weten komen over:

Mijn Boeken | Mijzelf


Over Courtney

c ourtney Milan woont in het noordwesten van de Verenigde Staten met haar echtgenoot, een marginaal afgerichte hond en een waakkat.

Voordat Courtney boeken begon te schrijven, heeft ze zich gestort op allerlei andere bezigheden. Zo heeft ze honden afgericht, verzoekschriften opgesteld, tijdschriftabonnementen verkocht, computerprogramma's geschreven en wetenschappelijk onderzoek verricht. Toen ze tot het inzicht kwam dat praktische zaken haar eigenlijk niet zo lagen, prentte ze zichzelf in dat je, als je niet slaagt in de praktijk, altijd nog kunt lesgeven. Dus, als Courtney niet leest (veel), schrijft (veel) of slaapt (te weinig), is ze te vinden in de buurt van een klaslokaal.

de boeken van Courtney

Versluierd Geheim cover

Versluierd Geheim

HQN Roman
3 April 2012
EAN 978-90-347-5626-8

Ash Turner heeft lang moeten wachten, maar nu is het zover: hij kan wraak nemen op de hertog van Parford, de man die zijn familie heeft geruïneerd. Met informatie die hij heeft gevonden heeft hij de kinderen van de hertog onwettig kunnen laten verklaren, en nu kan hij als enige erfgenaam het imposante Parford Mansion betrekken.

Margaret is achtergebleven in het ouderlijk huis om Ash te bespioneren, met als doel hem de claim op het hertogdom weer te kunnen afnemen. Door zich voor te doen als de verpleegster van haar vader kan ze al Ash' gangen nagaan. Ze hoopt iets negatiefs te vinden, maar wordt ondertussen ernstig afgeleid door andere zaken: zijn lach, zijn ogen, zijn krachtige handen... Voor ze het weet, is ze verliefd op haar aartsvijand!

Het verbaast Ash dat hij zich zo aangetrokken voelt tot een verpleegster, hoe aantrekkelijk ze ook is. Het is zelfs zo erg dat ze hem afleidt van zijn plan. Hij moet haar uit zijn hoofd zetten en zich concentreren op wat echt belangrijk is: het vernietigen van de voltallige familie Parford...


Spelen met Vuur

HQN Roman
11 Januari 2011
EAN 978-90-347-5608-4

Voor de rationele Lord Blakely is verliefd worden iets onbegrijpelijks, helemaal nu het hem zelf overkomt!

Jaren heeft Jenny Keeble aan haar act gewerkt, en nu speelt ze de rol van Madame Esmeralda, de waarzegster, met verve. Ze weet dat ze haar klanten eigenlijk bedriegt, maar ze moet nu eenmaal geld verdienen. Bovendien kan ze mensen soms helpen. Neem nou Ned Carhart. Toen hij voor het eerst bij haar kwam, zag hij het leven somber in, maar dankzij haar positieve voorspellingen gaat het nu een stuk beter met hem.

Lord Blakely ziet met lede ogen aan dat zijn neef Ned advies krijgt van de bedriegster die zich Madame Esmeralda noemt. Hij wil er alles aan doen om haar te ontmaskeren, en omdat hij wetenschapper in hart en nieren is, gaat hij ervan uit dat hij haar met kille feiten snel onderuit zal kunnen halen.

Jenny is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven, en al gauw zijn Lord Blakely en zij verwikkeld in een strijd tussen verstand en gevoel...


verraderlijk Hart

Verraderlijk Hart

HQN Roman
20 September 2011

Het is 1841. Drie jaar geleden vertrok Ned, de kersverse echtgenoot van Kate Carhart, naar China om daar te gaan werken. Hij brak haar hart, maar toch is het haar gelukt om een zinvol bestaan op te bouwen. Nu staat hij onverwacht weer voor haar, waardoor haar leven overhoop gehaald wordt, en het geheime werk dat ze doet — het in veiligheid brengen van vrouwen die door hun echtgenoten worden mishandeld - wordt bedreigd. Het liefst zou ze Ned alles vertellen, maar of ze dat ooit zal durven…

Voor Ned staat vast dat hij de lange reis die hij heeft gemaakt nodig had om een man te worden, maar hij ziet wel in dat hij zijn jonge vrouw diep heeft gekwetst. Hij is vastbesloten haar hart opnieuw te veroveren, maar al snel vermoedt hij dat Kate iets voor hem verborgen houdt. Hij ontdekt pas wát wanneer ze in gevaar is, en hij de enige is die haar kan redden…


~ divider ~

d ank u voor uw bezoek aan mijn website. Als u vragen hebt, aarzel niet een e-mail te sturen naar courtney@courtneymilan.com. Ik spreek geen Nederlands, maar er zijn online vertaaldiensten, en ik zal proberen u in uw eigen taal te antwoorden.

site & ontwerp © courtney milan
non-text footer