Dobrodošli na Courtneyjini slovenski strani! Zelo sem navdušena, da bodo moje knjige izdane tudi v slovenščini.

O Courtney

Courtney Milan skupaj s svojim možem, srednje velikim psom in z napadalno mačko živi na severozahodnem koncu Združenih držav Amerike.

Preden je začela pisati zgodovinske romantične romane, je Courtney eksperimentirala s številnimi poklici: računalniško programiranje, treniranje psov, znanstveno raziskovanje. Potem, ko se je vdala in ugotovila, da v ničemer od naštetega ni zares dobra, si je za moto vzela vodilo, da kdor ne more delati, uči. Kadar ne bere (veliko), piše (veliko) ali spi (veliko premalo), jo lahko najdete v bližini učilnice.

Courtneyjine knjige

V vojni z vojvodo

V vojni z vojvodo

V vojni z vojvodo je prva knjiga iz zbirke Zlovešči bratje. Minerva Lane je zelo tiha in vedno umaknjena v ozadje. In rada bi, da tudi tako ostane, kajti ko je bila nazadnje v središču pozornosti, se je za njo slabo končalo - tako slabo, da si je spremenila ime in pobegnila pred svojo škandalozno preteklostjo. Kot samska je seveda v nevarnosti, da vzbudi zanimanje kakšnega moškega. In prav to se tudi zares zgodi, ko pride v mesto čeden vojvoda.

V vojni z vojvodo je globoka in čudovita zgodba za odrasle ženske in ljubezenska pripoved za dekleta, ki še vedno verjamejo v pravljice. Priporočamo iz vsega srca - in tudi z vso strastjo!


Hvala za obisk moje strani! Če imate kakršnokoli vprašanje, mi prosim pošljite e-sporočilo na naslov contact@courtneymilan.com. Ne govorim slovensko, vendar na internetu obstajajo brezplačne prevajalske storitve, tako da se bom potrudila, da vam odgovorim po svojih najboljših močeh.

stran & oblikovanje © courtney milan
photos © jovanka novakovic | bauwerks.com

| privacy
| privacy
non-text footer